Tampere

Tampereen Hengellinen ryhmä Malkus

Avoin keskusteluryhmä hengellisyydestä kiinnostuneille sateenkaari-ihmisille. Tapaamisissa jutustellaan hengellisistä ja vähemmän hengellisistä aiheista sekä nautitaan samanhenkisten ihmisten seurasta. Ryhmä on monelle jäsenellensä ainoa paikka, missä voi olla avoimesti oma itsensä.

Ryhmä ei ole Raamattu- tai rukouspiiri. Tapaamisissa ei siis avata Raamattua kuin erityisestä pyynnöstä.

Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 18 Pirkanmaan Setan toimistolla (Näsilinnankatu 48 E). Tarkista päivämäärät kalenterista.

Tampereen sateenkaarimessu

Sateenkaarimessu on suunnattu kaikille, jotka haluavat olla mukana Jumalanpalveluksessa, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään. Sateenkaarimessuun ovat erityisen tervetulleita kaikki seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat ja heidän ystävänsä, myös heterot. Messun jälkeen on tarjolla kirkkokahvit.

Sateenkaarimessu on Tuomiokirkkoseurakunnan vakitoimintaa, joka järjestetään yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa, mm. Pirkanmaan Setan hengellisen ryhmän kanssa.

Tampereen Sateenkaarimessu pidetään Finlaysonin kirkossa. Poikkeuksena kesällä pidettävä messu, jonka pitopaikka on Vanha kirkko.

Tampereen sateenkaarimessun facebook-sivu

Pisara-ohjelman katkelma Tampereem sateenkaarimessusta