Tue toimintaamme lahjoituksella

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla meille tavallisella tilisiirrolla. Lahjoitukset kulkevat Seta ry:n kautta ja ohjautuvat oikean viitenumeron perusteella Sateenkaariyhdistys Malkukselle.

Keräystili: IBAN: FI21 8000 1571 0819 35; BIC: DABAFIHH
Viite: 3010

Luvan saaja: Seta ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2017)
Luvan numero: RA/2017/1106
Toimeenpanoaika: 3.11.2017-31.12.2019
Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuun ottamatta Ahvenanmaata
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään Sateenkaariyhdistys Malkus ry:n ihmisoikeustyöhön, koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaa, yhteisölliseen viestintään, viestintään, nuorisotyöhön sekä muuhun yhdenvertaisuutta edistävään toimintaan ja palveluihin. Varoilla järjestetään vertaistuellisia ryhmiä, teemallisia työpajoja ja tapahtumia.
Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.