Syyskokous teki henkilövalintoja ja päätti toimintalinjoista

Yhdistyksen tiedote 5/2017

Yhdistyksen syyskokous pidettiin 18.11.2017 Tampereella Lapsettomien yhdistys Simpukan toimistolla ja sen jälkeen avoin hallituksen kokous ravintola UkkoMetsossa. Syyskokouksessa hyväksyttiin vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä strategia ja siihen liittyvä viestintäsuunnitelma vuosille 2018 – 2022. Kokouksessa myös päätettiin jäsenmaksun suuruudesta sekä valittiin puheenjohtaja, hallitus ja toiminnantarkastajat.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Johan Brandt ja hallituksen varsinaisiksi jäseniksi toimikauttaan jatkavien Jounin ja Joonan lisäksi Noora, Riku, Leena ja Mikko. Varajäseniksi valittiin Laura, Kia ja Milla. Uuden hallituksen ryhmäkuva on nähtävillä yhdistyksen Facebook-sivulla.

Vuoden 2018 jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan eli perusjäsenmaksu on 15 euroa. Työttömien, eläkeläisten ja opiskelijoiden jäsenmaksu on 10 euroa. Myös kannatusjäsenmaksut (henkilöt 50 euroa, yhteisöt 100 euroa) pidettiin ennallaan.

Yhdistykselle syyskokouksessa hyväksytyn vuosien 2018 – 2022 strategian tavoitteena on tehdä toiminnasta suunnitellumpaa ja järjestelmällisempää. Strategian täydentäminen jatkuu vielä joidenkin kysymysten osalta, mutta toimintaa aletaan mahdollisimman pian suunnata kohti nyt hyväksyttyjen strategian ja viestintäsuunnitelman mukaisia käytäntöjä.