Pride-tapahtumat jatkuvat edelleen

Yhdistyksen tiedote 4/2018

Yhdistyksen toimisto on muuttanut osoitteeseen Näsilinnankatu 48 E, 33210 Tampere (Maa- ja metsätalo). Kyseessä on yhteistoimisto Pirkanmaan Setan ja Hivpointin kanssa. Yhdistyksen työntekijöillä on käytössään oma huone ja lisäksi yhteistoimisto tarjoaa mukavan kokoiset tilat kokouksia ja muita tilaisuuksia varten.

Yhdistyksen syyskokous pidetään joulukuussa Tampereella yhdistyksen toimistolla. Tarkempi ajankohta selviää myöhemmin ja siitä tiedotetaan erikseen.

Taakasta voimavaraksi –hanke on edennyt kesän aikana mm. siten että hankekoordinaattorit Lumi ja Peik ovat vierailleet ahkerasti eri pride-tapahtumissa ja hengellisillä kesäjuhlilla. Hankkeen kuulumisia voi parhaiten seurata hyvin ajan tasalla pidettävästä blogista . Hankkeen verkkosivuille on lisätty ruotsin- ja englanninkieliset osiot ja suomen kielen lisäksi näillä kielillä voi asioida myös hankkeen työntekijöiden kanssa. Verkkosivujen ohella hankkeella on Facebook-sivu ja Instagram-tili .

Heinäkuussa on julkaistu verkkokysely, jolla kerätään ihmisten kokemuksia ns. "eheytystoiminnasta". Kyselyyn voi vastata joko suomeksi tai ruotsiksi. Kyselyn tuloksista julkaistaan yhteenveto myöhemmin syksyllä.

Kesällä on ollut runsaasti pride-tapahtumia ja niissä on ollut myös aiempaa enemmän hengellisyyteen liittyvää ohjelmaa. Vaikka ollaan jo pitkälle elokuussa, niin pride-kesä jatkuu vielä. Alla on poimintoja tulevista Malkus-kalenteriin lisätyistä pride-tapahtumista, joihin liittyy hengelliselle sateenkaariväelle suunnattua toimintaa:

(Huom! Tiedot voivat vielä muuttua ja kalenteriin voi tulla lisää tapahtumia.)

Lahti Pride (14.08. - 02.09.):

• to 16.08. klo 18.00  Sateenkaarimessu. (NNKY:n juhlasali, Vapaudenkatu 8).
  • la 18.08. klo 11.00  Pride-kulkue ja torijuhla. Kokoontuminen Lahden torilla klo 10.00 alkaen. Kulkue lähtee liikkeelle klo 11..00 ja saapuu takaisin torille noin klo 11.30, minkä jälkeen torijuhla.

Border Pride (Tornio-Haaparanta) (27.08. - 02.09.):

• ti 28.08. klo 10.00 – 15.00  Seminaari "Ennakkoluulojen hälventäminen" (kielet suomi, ruotsi, englanti). Ilmoittautuminen etukäteen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . (Aineen taidemuseo, Torikatu 4, Tornio)
  • pe 31.08. klo 18.00 – 20.00  Hengellinen keskusteluryhmä. (Aineen taidemuseo, Torikatu 4, Tornio)
  • la 01.09. klo 11.30  Pride-kulkue Haaparannan torilta Tornioon Aineen taidemuseolle. Kokoontuminen Haaparannan torilla klo 11.00 alkaen (Huom! Kellonajat ovat Suomen aikaa).
  • su 02.09. klo 14.00  Kaksikielinen sateenkaarimessu Haaparannan kirkossa (Köpmansgatan 50).  (Huom! Kellonaika on Suomen aikaa).

Muita pride-tilaisuuksia:

• to 16.08. klo 19.00  Åland Pride: Regnbågsmässa i Mariehamn. (S:t Görans kyrka, ​Östra Esplanadgatan 6)
  • su 19.08. klo 10.00  Hanko Pride: Sateenkaarimessu. (Täktomin kappeli, Kappelitie 36)
  • la 25.08. klo 14.00 – 19.00  Kouvola Pride: Pride-kulkue Matkakeskukselta Jaakonpuistoon ja sen jälkeen puistojuhla Jaakonpuistossa. Kokoontuminen Matkakeskuksella klo 13 alkaen.
  • la 01.09. klo 16.00  Raseborg Pride: Kaksikielinen sateenkaarimessu. (Karjaan kirkko, Lärkkullantie 26)

Syksyn Malkus-leiri pidetään 14. - 16.09.2018 edellisten vuosien tapaan Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalassa. Leirille on ilmoittauduttava etukäteen 17.08.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .