Sateenkaariyhdistys Malkus ry 

Sateenkaariyhdistys Malkus ry 


|
|
|

Malkus-leiri 14.-16.9.2018

Sateenkaariväen kristillinen ja elämänkatsomuksellinen leiri Janakkalan Rantalahdessa

Lisätietoja leiristä julkaistaan kesäkuussa 2018.

 

----------------------------------------------------------------

Vuoden 2017 leiri

Tänä vuonna saamme vielä palata hiljaisuuden ja meditaation pariin. Mitä on kristillinen mystiikka? Mitä on meditaatio? Saamme teologi Henri Järvisen johdattelemana lähteä yhdessä mystiikan poluille. Henrillä on pitkä kokemus hengellisen ohjauksen mm. meditaation kouluttamisesta sekä uskontojen välisestä yhteistyöstä, ekumeniasta, ja hän on myös mindfulness-ohjaaja.

Kristillinen mystiikka on erilaisissa yhteisöissä tai itsenäisesti harjoitettua uskonnollista toimintaa, jossa henkilö pyrkii yhteyteen Jumalan kanssa. Kristillisessä mystiikassa on lukuisia yhteneviä piirteitä muiden uskontojen mystiikkojen kanssa ja tämän vuoksi sitä on pidetty merkittävänä ekumenian ja uskontodialogin välineenä. Mystinen tieto on kristillisessä perinteessä Pyhän Hengen lahjaa, ja sitä saadaan rakkauden kautta. Mystikot puhuvat ”Jumalassa rukoilemisesta” tai ”Jumalaan uppoamisesta”.

Tuttuun tapaan saamme leirillä iloita ystävien yhteydestä, laulaa, saunoa ja nauttia Rantalahden emäntien herkuista. Oman valinnan mukaan leirillä on mahdollisuus osallistua yhteiseen ohjelmaan, tai rentoutua omaan tahtiin kauniissa ympäristössä. Leirimaksu kattaa puolihoidon, eli majoituksen ja kaksi lämmintä ateriaa vuorokaudessa, sekä muut pienemmät ruokailut. Leirikeskus sijaitsee Janakkalassa ja lisätietoa saat sivulta www.rantalahti.com

Tänä vuonna leirimaksu on hiukan edullisempi kuin viimeksi, johtuen siitä, että leirille on saatu enemmän taloudellista tukea. Leirimaksu on 110 euroa, ja jos olet Setan jäsenjärjestöjen jäsen (esim. Sateenkaariyhdistys Malkus, Pirkanmaan seta, Heseta jne.), on maksu 95 euroa. Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät pääsevät mukaan 75 eurolla. Pienimpään 75 euron maksuluokkaan kuuluvalla voi olla mahdollisuus saada avustusta leirimaksuun esim. oman seurakuntansa diakoniatyöstä tai sosiaalitoimesta.

Leirin järjestää Sateenkaariyhdistys Malkus ry. Leirin järjestämiseen saadaan STEA:n avustusta Seta ry:n kautta.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 14.8.2017 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Samasta osoitteesta saa lisätietoa leiristä.

Alustavan leiriohjelman näet tämän linkin kautta http://www.malkus.fi/liitteet/leiriohjelma-2017.pdf

Lämpimästi tervetuloa Malkus-leirille!

 

  •  

     

  • image

  • 1