tiistai, 12 touko 2020 15:16

Yhdistyksen kevätkuulumisia

Tiedote 2 / 2020
 
Yhdistyksen kevätkokous pidetään tiistaina 16.6.2020 klo 18.00 verkkokokouksena Zoom-etäyhteysohjelmalla. Kokouksessa käsitellään mm. yhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2019. Yhdistyksen jäsenille lähetetään vielä erikseen kokouskutsu, jossa on linkki ja salasana Zoom-kokoukseen liittymistä varten.
 
Yhdistys on ottanut käyttöön Setan jäsenjärjestöjen yhteisen verkossa toimivan jäsenrekisterin, mikä mahdollistaa mm. omien jäsentietojen ylläpidon ja sähköisen jäsenkortin. Yhdistyksen jäsenille on lähetetty vuoden 2020 jäsenmaksulasku ja ohjeet omien jäsentietojen ylläpitoon kirjautumiseksi. Fyysinen jäsenkortti lähetetään sitä pyytäville, kun lasku on maksettu.

Taakasta voimavaraksi -hanke on aloittanut maaliskuussa uutena palvelumuotona puhelinpäivystyksen kahdesti viikossa. Alla ovat päivystyksen tiedot:
 
Numero:  050 326 4789  (käytössä ainoastaan päivystysaikoina)
Aika:  ti klo 17-18 (myös ruotsiksi)  ja  to klo 14-15
Kuvaus: Jos haluat jutella yhteisöstäsi, perhesuhteista, uskosta, hengellisyydestä, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai jostakin näihin liittyvästä, tartu luuriin ja soita! Tuki on uskonnollisesti sitoutumatonta, mutta vakaumustasi, kokemustasi ja sinulle tärkeitä suhteita pyritään kunnioittamaan.
Sähköposti:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  (myös muulloin kuin päivystysaikoina)
 
Yhdistys ylläpitää verkkosivuillaan tapahtumakalenteria , jossa pyritään tiedottamaan kattavasti hengellisen sateenkaariyhteisön tapahtumista ja muista aihepiiriin liittyvistä tapahtumista eri puolilla maata. Keväällä 2020 moni kalenteriin merkityistä tapahtumista on peruttu koronavirusepidemian vuoksi tai siirretty verkkoon. Tilanne on synnyttänyt myös jonkin verran uutta verkossa järjestettävää toimintaa. Kalenteria on pyritty pitämään ajan tasalla myös koronakriisin aikana ja pyritään edelleen, joskin kalenterin mukaan fyysisesti järjestettävien tapahtumien tiedot kannattaa tarkistaa mahdollisuuksien mukaan myös suoraan tapahtumanjärjestäjältä. Kalenteria päivitetään sitä mukaa kuin kalenterin ylläpitäjät saavat tietää muutostarpeista. Muutosehdotukset voi ilmoittaa ylläpitäjille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .