lauantai, 17 huhtikuu 2021 16:56

Taakasta voimavaraksi -hanke päättyy, yhdistyksen kevätkokous lähestyy

Tiedote 2 / 2021

Yhdistyksen kevätkokous pidetään lauantaina 22.5.2021 klo 13.00 Tampereella yhdistyksen toimistolla. Myös etäosallistuminen Zoom-etäyhteysohjelmalla on mahdollista ja tällä kertaa myös suositeltavaa. Kokouksessa käsitellään muun muassa yhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2020. Yhdistyksen jäsenille lähetetään vielä erikseen kokouskutsu, jossa on Zoom-linkki kokoukseen liittymistä varten.

Yhdistyksen kolmivuotisen (2018–2020) Taakasta voimavaraksi –hankkeen päättyessä pyritään yhdistyksen muun toiminnan ohella varmistamaan hankkeen myötä syntyneen toiminnan jatkuvuus. Hankkeen työntekijöitä Lumi Sammallahtea ja Peik Ingmania yhdistys kiittää erinomaisesta työstä hengellis- ja uskonnollistaustaisten sateenkaari-ihmisten hyväksi. Yhdistys ei ole saamassa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) maaliskuussa julkaiseman avustusehdotuksen mukaan hakemaansa rahoitusta uudelle vastaavalle hankkeelle, mikä tarkoittaa yhdistyksen toiminnan merkittävää supistumista. Tampereella sijaitseva yhdistyksen toimisto on kuitenkin edelleen käytettävissä ainakin vuoden 2021 loppuun asti.

Syksyn perinteinen Malkus-leiri pidetään 10.–12.9.2021 Kangasalla Ilkon kurssikeskuksessa. Leiri on järjestetty Ilkossa aiemmin vuosina 1996 ja 2002. Vuodesta 2005 alkaen leiripaikkana ollut Rantalahden leirikeskus Janakkalassa on tänä vuonna remontissa, mikä on välitön syy leiripaikan vaihtoon. Lisätietoja leiristä julkaistaan kesäkuussa 2021.

Yhdistys ylläpitää verkkosivuillaan tapahtumakalenteria, jossa pyritään tiedottamaan kattavasti hengellisen sateenkaariyhteisön tapahtumista ja muista aihepiiriin liittyvistä tapahtumista eri puolilla maata. Mukana on runsaasti myös verkossa tapahtuvaa toimintaa, johon on mahdollista osallistua asuinpaikasta riippumatta. Kalenteriin lisätään tapahtumia sitä mukaa kuin ne tulevat kalenterin ylläpitäjien tietoon. Koronapandemiaan liittyvien poikkeusolojen edelleen jatkuessa osa tavanomaisesta toiminnasta on peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan. Myös kalenteriin merkittyjen tapahtumien tiedot voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla, joten ne kannattaa tarkistaa ennen tapahtumaan osallistumista mahdollisuuksien mukaan suoraan tapahtumanjärjestäjältä (esim. kalenteritapahtumassa olevan linkin kautta). Jos kalenterista puuttuu jokin tapahtuma, joka haluttaisiin sinne lisätä, tapahtuman voi ehdottaa lisättäväksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Sateenkaariyhdistys Malkuksen osoitteita verkossa: