lauantai, 23 heinäkuu 2022 15:19

Malkus-leirillä ollaan luovuuden lähteillä – ilmoittaudu leirille nyt!

Tiedote 4 / 2022

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 31.5.2022 Tampereella yhdistyksen toimistolla. Myös etäosallistuminen kokoukseen oli mahdollista. Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2021 sekä päätettiin vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2021 tilivelvollisille. Lisäksi vahvistettiin vuoden 2020 korjattu tilinpäätös. Kokoukselle annettiin myös tiedoksi, että Patentti- ja rekisterihallitus oli hylännyt syyskokouksessa 15.12.2021 päätetyn yhdistyksen jäseneksi liittymiskäytäntöä koskevan sääntömuutoksen, joten yhdistyksen vanhat säännöt ovat edelleen voimassa.

Syksyn perinteinen Malkus-leiri pidetään Tampereella 2.–4.9.2022 AitO Toimintakeskuksessa. Leirin teema on tällä kertaa ”Luovuuden lähteillä”, ja sen käsittelyyn johdattelevat Heta Johansson ja Inkeri Kinnunen yhdessä Voimavaraksi-hankkeen työntekijöiden Hanna-Leena Aution ja Riku Karppisen kanssa. Osallistumismaksut ovat tänä vuonna aiempaa pienemmät (perusmaksu 70 €, Setan jäsenjärjestöjen jäsenet 60 €, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 50 €). Leirille on ilmoittauduttava etukäteen 21.8.2022 mennessä web-lomakkeen kautta. Lisätietoa leiristä voi kysyä osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Huhtikuussa 2022 käynnistynyt yhdistyksen kolmivuotinen STEA-rahoitteinen Voimavaraksi-hanke on päässyt hyvään vauhtiin. Enimmäkseen hanke toimii verkossa mutta osallistuu myös live-tapaamisten järjestämiseen. Hankkeen Tapahtumat-sivulta löytyy lukuisia erityyppisiä verkossa tapahtuvia vertaisryhmätapaamisia sekä chat- että videomuodossa samoin kuin maakunnallisia kaveripikadeittejä. Käyttäjätunnuksen hankkimalla pääsee myös hyödyntämään sisäänkirjautumisen vaatimia verkkopalveluja. Nykyistä hanketta edeltävän Taakasta voimavaraksi -hankkeen perintönä on vapaasti ladattavissa hengelliseen sateenkaariväkeen liittyvää tutkimus- ja koulutusmateriaalia. Tietoa sateenkaariasioista ja tilaajan tarpeet huomioivia koulutustilaisuuksia on tarjolla myös seurakunnille ja uskonnollisille yhteisöille. Hankkeella on verkkosivujen ohella Facebook- ja Instagram-tilit.

Yhdistys ylläpitää verkkosivuillaan tapahtumakalenteria, jossa pyritään tiedottamaan kattavasti eri tahojen järjestämistä hengellisen sateenkaariyhteisön tapahtumista ja muista aihepiiriin liittyvistä tapahtumista eri puolilla maata. Mukana on runsaasti myös verkossa tapahtuvaa toimintaa, johon on mahdollista osallistua asuinpaikasta riippumatta. Kalenteriin lisätään tapahtumia sitä mukaa kuin ne tulevat kalenterin ylläpitäjien tietoon. Kalenteriin merkittyjen tapahtumien tiedot voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla, joten ne kannattaa tarkistaa ennen tapahtumaan osallistumista mahdollisuuksien mukaan suoraan tapahtumanjärjestäjältä (esim. kalenteritapahtumassa olevan linkin kautta). Jos kalenterista puuttuu joku tapahtuma, joka haluttaisiin sinne lisätä, tapahtuman voi ehdottaa lisättäväksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Sateenkaariyhdistys Malkuksen osoitteita verkossa:

Voimavaraksi-hankkeen osoitteita verkossa: