Sateenkaariyhdistys Malkus ry 

Sateenkaariyhdistys Malkus ry 


|
|
|

Muut toimintamuodot

 

Sateenkaariretriitit

Sateenkaariretriittejä eli hiljaisuuden retriittejä sateenkaariväelle järjestää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä Tammilehdon lomakodissa Rymättylässä (lisätietoja Päivimaaria Ollila p.050-4436541 tai Auli Hynönen-Rinne p.040-3417007, sähköposti paivimaaria.ollila@saunalahti.fi tai auli.hynonen-rinne@evl.fi ). Aiemmin retriittejä on järjestänyt myös Kallion seurakunta Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa Karjalohjalla (lisätietoja Jaana Partti p.050-3803289 tai jaana.partti@evl.fi ).


Elämänkatsomuksellinen ja hengellinen Sinuiksi-chat

Sinuiksi-hankkeen chat-muotoisen vertaisryhmätoiminnan avulla, jokaisella sateenkaarevalla suomalaisella on mahdollisuus kotipaikastaan riippumatta saada liveaikaista tukea ja apua, sekä samanhenkisiä keskustelukumppaneita. Sinuiksi-chattien tavoitteena on auttaa ihmisiä tulemaan sinuiksi seksuaalisen suuntautumisensa ja sukupuoli-identiteettinsä kanssa. Lue lisää täältä.


Kataja ry:n toiminta sateenkaaripareille

Kataja Parisuhdekeskuksen Sateenkaariparit -projekti (RAY) kehittää ja järjestää parisuhdekurssi- ja luentotoimintaa sateenkaaripareille.

Lisätietoja: sateenkaariparit


Muut tapahtumat

Malkus-kalenterissa on myös eri puolilla Suomea järjestettäviä erilaisia tapahtumia, joille ei ole omaa kuvausta. Näitä ovat mm. keskustelutilaisuudet, pride-tilaisuudet, seminaarit, luennot, kurssit ja yhdistysten kokoukset. Kalenteriin laitetaan erityisesti Sateenkaariyhdistys Malkuksen ja sen yhteistyökumppanien tapahtumia, mutta sinne voidaan lisätä myös muiden järjestämiä tapahtumia, jos ne sopivat aihepiiriin ja ovat tiedossa kalenterin ylläpitäjillä. Kalenteriin lisättäväksi toivottavista tapahtumista kannattaa ilmoittaa osoitteeseen kalenteri@malkus.fi .

  •  

     

  • image

  • 1