maanantai, 02 touko 2022 16:43

Voimavaraksi-hanke käynnistynyt, yhdistyksen kevätkokous tulossa

Sateenkaariyhdistys Malkus

Tiedote 3 / 2022

Yhdistyksen kevätkokous pidetään Tampereella 31.5.2022 klo 18.30 yhdistyksen toimistolla osoitteessa Näsilinnankatu 48 E (Maa- ja metsätalo). Kokouksessa käsitellään mm. yhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2021. Myös etäosallistuminen kokoukseen on mahdollista. Yhdistyksen jäsenille lähetetään erikseen kokouskutsu, jossa on etäyhteyslinkki kokoukseen liittymistä varten.

Huhtikuussa 2022 on käynnistynyt kolmivuotinen Voimavaraksi-hanke, jonka tavoitteena on lisätä hengellisten ja hengellisissä yhteisöissä elävien sateenkaari-ihmisten hyvinvointia vertaistuen, vaikuttamistoiminnan ja neuvontatyön keinoin. Hanketta varten yhdistys saa avustusta Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoituksen muodossa. Uusi hanke on jatkoa vuosina 2018–2021 toimineelle Taakasta voimavaraksi -hankkeelle. Hanketta toteuttamaan on palkattu kaksi työntekijää, jotka ovat aloittaneet työnsä 11.4.2022. He ovat hankepäällikkö Hanna-Leena Autio ja hankekoordinaattori Riku Karppinen. Hanna-Leena on filosofian maisteri, ja hänellä on ratkaisu- ja voimavarakeskeisen työnohjaajan koulutus. Hän on ollut mukana erilaisissa kehittämishankkeissa, joissa teemoina ovat olleet muun muassa tasa-arvo ja sukupuoli. Riku on koulutukseltaan lähihoitaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ja hän on toiminut muun muassa aiemman Taakasta voimavaraksi -hankkeen esihenkilönä. Aihepiiriin liittyvän kokemuksen ja tietämyksen lisäksi merkittävä rooli hankkeessa tulee olemaan hänen tietoteknisellä osaamisellaan. Työntekijöiden käytössä ovat yhdistyksen toimistotilat Tampereella, mutta suurin osa hankkeen toiminnasta tapahtuu verkossa.

Sateenkaariyhdistys Malkus ylläpitää verkkosivuillaan tapahtumakalenteria, jossa pyritään tiedottamaan kattavasti hengellisen sateenkaariyhteisön tapahtumista ja muista aihepiiriin liittyvistä tapahtumista eri puolilla maata. Mukana on runsaasti myös verkossa tapahtuvaa toimintaa, johon on mahdollista osallistua asuinpaikasta riippumatta. Kalenteriin lisätään tapahtumia sitä mukaa kuin ne tulevat kalenterin ylläpitäjien tietoon. Korona-pandemiaan liittyvien poikkeusolojen edelleen jatkuessa osa tavanomaisesta toiminnasta on peruttu tai siirretty verkkoon. Kalenteriin merkittyjen tapahtumien tiedot voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla, joten ne kannattaa tarkistaa ennen tapahtumaan osallistumista mahdollisuuksien mukaan suoraan tapahtumanjärjestäjältä (esim. kalenteritapahtumassa olevan linkin kautta). Jos kalenterista puuttuu joku tapahtuma, joka haluttaisiin sinne lisätä, tapahtuman voi ehdottaa lisättäväksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Syksyn Malkus-leiri pidetään Tampereella 2.–4.9.2022 AitO Toimintakeskuksessa. Lisätietoja leiristä julkaistaan kesäkuussa 2022. 

 

Sateenkaariyhdistys Malkuksen osoitteita verkossa: